VX Obert de Scrabble El Prat 2019

15 anys de Campionats, ininterromputs, de Scrabble en Català. 22 competidors s’han donat cita en aquest tradicional torneig un dels mes longeus del panorama de l’Scrabble en Català.

Components de diferents Clubs i ciutats s’han trobat en l’esdeveniment, Sabadell, Barcelona, el Vendrell, Cardedeu, l’Hospitalet de Llobregat, el Masnou, Premiá de Mar, Santa Andreu de la Barca,


Veterans i noves cares s’han enfrontat d’una manera esportiva i no exempta d’emoció durant sis rondes a on l’experta jugadora Marta Rovira (el Vendrell) ha estat la indiscutible triomfadora invicta sis de sis , seguit per l’incombustible i animós Carles Casanyes (Sabadell) amb cinc victòries i en tercera posició amb certa sorpresa per la seva part una de les jugadores del circuit amb el joc mes alegre i senzill, Montse Hergueta del Club de Scrabble Sant Andreu de Palomar.
Com sempre l’Adela, del Club de Scrabble del Prat de Llobregat, el club amb mes de 20 anys de vida, no només ha fet les tasques d’arbitratge si no que ha dinamitzat el lliurament de premis amb la seva habitual simpatia i saber fer. ..


Cap concursant s’ha quedat sense premi, mínim reconeixement per la seva presència en aquesta jornada de Scrabble en Català. Destaquem a Jordi Comasòlives del Club de Scrabble Sant Andreu la seva estrena en un campionat oficial del circuit de la FISC..
Gràcies tots els que heu vingut i als que ja no esteu, per que gràcies a vosaltres heu fet gran a aquest Club i les activitats de la Federació Internacional de Scrabble en Català

Tots els premiats.

1r Lloc Marta Rovira (El Vendrell)
2n Lloc Carles Cassanyes (Sabadell)
3r Lloc Montse Hergueta (Club Scrabble Sant Andreu de Palomar)
4t lloc Salvador Batlle (Sabadell)
5è lloc Francesc Gallèn (El Prat)
Millor scrabble amb Ç Joan Sans (El Vendrell)
Millor debutant Anna Salgot (Ateneu barcelonès)

Hem tingut la sort de comptar amb una decoradora d’excepció la Mercè Sifré, que ens ha omplert de llum i alegria la sala amb les columnes de colorits globus li agraïm la seva aportació i esperem seguir col·laborant en propers esdeveniments.

I com no agrair al CC Sant Jordi Ribera baixa les facilitats per al desenvolupament de l’activitat i l’Ajuntament del Prat pel seu suport en aquestes activitats culturals tant d’adults com d’escolars on la llengua esdevé un element de cohesió i integració.
Francesc Gallen
President Club de Scrabble El Prat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *