Gran Final dels Païssos Catalans

V Campionat de Scrabble Escolar en Català 2014

El 5è Campionat Escolar en Català dels Països Catalans ja té obert el període d’inscripció.

Més de 2000 alumnes d’una quarantena d’escoles del Prat de Llobregat, Castelldefels, l’Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Badalona, Eivissa, Barcelona, Premià de Mar i Cerdanyola del Vallès han participat en els tallers, tornejos, prèvies i demostracions de Scrabble Escolar.

La V edició de les Finals Escolars de Scrabble Escolar en Català (de primària i secundària) tindrà lloc el dissabte, 24 de maig, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa,ubicat al carrer Dolores Ibárruri 45, al Prat de Llobregat.
  • El mateix dia se celebraran les dues finals:
  • de 5è i 6è de primària, de les 10.15 a les 14.00,
  • de 1r i 2n de secundària, de les 16.15 a les 20.00.
  • El sistema de joc és per parelles, a 12 minuts de temps per parella en una ronda, fins a un màxim de 10 tirades per parella, en taules de dues parelles.
  • Són tres rondes i se’n sumen els punts (victòries: 1 punt i empats: 0.5 punts) acumulats. Com a criteri de desempat es fa servir el diferencial, és a dir la diferència de punts scrabble (punts scrabble a favor menys punts scrabble en contra). Fins al final del campionat cap parella quedarà eliminada, donant opció a arribar al podi.

Com arribar al Centre Cívic:

Des de l’estació RENFE del Prat de Llobregat, es pot agafar l’autobús PR2 (més informacióaquí) a cada hora en punt (per tant a les 10.00 i 16.00), i baixar al Centre Cívic, a la parada Av. Pompeu Fabra – Dolores Ibárruri.

Des de la plaça d’Espanya de Barcelona, es pot agafar l’autobús 65, que té parada a l’av. Remolar – av. Onze de Setembre (més informació aquí).

Per a aparcar, cal buscar lloc a uns dels carrers limítrofs.

 Ens complau anonciar la presentació del 5è Campionat Escolar en Català, on ja està obert el període d’inscripció.

Enguany esperem seguir la tendència positiva en el nombre dels alumnes, dels centres educatius i dels municipis participants, ultrapassant els rècords de la temporada proppassada: més de 2000 alumnes d’una quarantena d’escoles del Prat de Llobregat, Castelldefels, l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Sabadell, Eivissa i Cerdanyola del Vallès.

A la pàgina web següent es poden trobar informacions més detallades:

http://scrabbleescolar.com/2.html

o per correu electrònic a:

info@scrabbleescolar.com

Localitats participants:

castellGlobusnens escolarPissarra
l'Hinterinstituts Scrabble_definitiu_gran

 Copia de Colom baixaEivissa Copia de Sa sargantana escolarbaixa

Maresme Barqueta de paper copia

 

 

 

 

 

 

 

 

Informació general:

Reglament de les Finals Escolars de Scrabble 2012-2013

V Campionat de Scrabble Escolar en Català – 2014

Més avall presentem els resultats i vídeos de la cinquena edició de les finals de primària i secundària, tot agraint la participació dels joves competidors, i la presència dels pares, mestres, professors, tutors i familiars, així com autoritats del Prat de Llobregat, la Capital de l’Scrabble durant tot el dissabte: l’alcalde Lluís Tejedor, el tinent d’alcalde Sergi Alegre, la regidora de joventut Anna Martín i la regidora de serveis socials Margarita García

Gràcies també als col·laboradors d’aquesta V edició de les Finals de Scrabble Escolar en Catalàl’Ajuntament del Prat de Llobregat, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa delPrat de Llobregat, els clubs de Scrabble del Prat de LlobregatCerdanyola del Vallès, l’Hospitalet de LlobregatPremià de MarSabadell i Sant Andreu de la Barca, laFederació Internacional de Scrabble en Català, les AMPA de les escoles participants,Catamots Mattel, així com als esponsors: JugarXJugarDelos Serveis Informàtics,Pedro Esports i la Llibreria Drac del Prat de Llobregat.

Resultats del 5è Campionat de Scrabble  Escolar en Català dels Països Catalans

Primària

Secundària

 

Alumnes classificats i localitats participants

El Prat de Llobregat

Parelles de primària classificades:

Parelles de secundària classificades:

Castelldefels 

Parelles de primària classificades:

Parelles de secundària classificades:

L’Hospitalet de Llobregat

Parelles de primària classificades:

Parelles de secundària classificades:

Sabadell

Parelles de primària classificades:

Parelles de secundària classificades:

Badalona 

Parelles de primària classificades: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *