Televisió

Jugar amb les paraules al programa INFOK de  TV3 

El programa InfoK de TV3 presenta un excel·lent reportatge sobre el Campionat de Scrabble Escolar en català, gravat a l’escola Estany de la Ricarda del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de les autoritats de la ciutat i amb components del Club local de Scrabble ,Club Scrabble el Prat. 2013

Els Clubs de l’Hospitalet són Notícia a la Televisió 2012

1 desembre 2012

 http://www.lhdigital.cat/web/digital-h/ciutat

En ple període electoral, els dos clubs de l’Hospitalet de LlobregatCS l’Hospitalet i CS Amics del Gornal han competit amb els candidats polítics a l’Informatiu de L’H digital.

Reunits a les modernes instal·lacions del CNL de l’Hospitalet, la càmera ha sorprès la vívida activitat dels 20 membres dels dos clubs, una constant de les trobades bisetmanals en què es comparteixen amb alegria taulers i bones impressions entorn de les paraules, la llengua i la diversió. En prémer la imatge de sota, podreu veure el reportatge de LHdigital, a partir del minut 11, de l’Informatiu del 28 de novembre.

Etiquetes: ,,

 

Duplicada en homenatge a Tísner (Palau Moja – Barcelona) JUNY 2012

Quatre parelles d’alumnes que hi van participar reeixidament: el Ión i el Joan de l’escolala Nostra Llar de Sabadell, el Wassim i la Salma de l’escola Pau Vila de l’Hospitalet de Llobregat, el Pau i el Lorenzo de l’escola Edumar de Castelldefels i la parella ja veterana en coneixements i experiència escrablística: l’Alejandra i l’Andrea, de l’institut Frangoalde Castelldefels enregistrades pels mass media: la Vanguardia, TV3 i BTV! Premeu les tres imatges d’avall!

SUFANG ZHOU      TVPRAT  2011

Alumna de 6è del col-legi Pau Vila de l’Hospitalet junt amb la seva companya d’equip Sheida Alfaro van ser una de les parelles revelació de l’edició del 2011 del Campionat Escolar. Van aconseguir la segona posició a la final de primària, tenint el suport tant dels familiars, de la cap d’estudis Dolors Morancho, i del director José Miguel Reinoso, en una final molt emocionant.

FINALISTES DE CASTELLDEFELS TV3 2010 

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/2947910

Final local de Castelldefels, el programa Info K de TV3 va entrevistar els diferents participants de la final, vertaders protagonistes de la jornada, on es veia reflectida l’emoció i la il·lusió per a poder representar-ne amb èxit l’escola.

 

1er Campionat de Scrabble de Badalona 2010

Ressò als mitjans de comunicació:

Els mitjans de comunicació locals han donat molt d’espai a les diverses activitats que s’han organitzat al voltant de l’Scrabble, des de publicacions electròniques com elbadiu.net, badanotis (aquí i aquí) i El Tot, revistes (a la galeria hi ha el retall escanejat), o la Televisió de Badalona que hi va dedicar diversos espais, i a continuació podeu veure’n un d’ells en els primers minuts del programa Sortida Nord.

http://www.fiscrabble.cat/resultats-del-1er-campionat-de-scrabble-de-badalona/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *