Barcelona Scrabble a la FIRA del DAU 2018

Per primera vegada Mattel, la Federació Internacional de Scrabble en Català i Scrabble Escolar, han participat a aquesta fira dels jocs.
Fabra i Coats i Sant Andreu de Palomar es converteixen en un centre d’interès nacional on els jocs de taula esdevenen el nexe d’unió per a nens i adults.
https://youtu.be/MGoit-ub_zcHem sorprès al públic assistent amb un gegantí Scrabble, per on no només s’han lliscat desenes de paraules, també els nens i adults han pogut dir, per una vegada, que s’han submergit i caminat per sobre un tauler de Scrabble.
Les exclamacions de sorpresa d’uns i altres han motivat encara més als monitors que s’han bolcat a explicar les normes i maneres d’entrellaçar paraules als taulers de les concorregudes taules, on els taulers en Anglès, Català i Espanyol, han estat constantment ocupats, més de 500 persones s’han tornat ha retrobar amb el més famós joc de paraules encreuades.


Gairebé tots tenen un joc de Scrabble a casa, però descobrir que hi ha campionats escolars, i d’adults i circuits de concursos en fires, CNL’ s i pares veure com els seus fills s’ apassionen a l’hora de jugar, formant paraules amb la seva ajuda, veuen una nova dimensió de relacionar-se entre ells i amb la cultura.
També agraïm a tots els assistents que han passat pel nostre espai i, com no, a tots els voluntaris que permeten, amb la seva ajuda i compromís, que l’Scrabble tingui a Catalunya i a tots els Països Catalans aquest èxit creixent i serveixi com a element transversal de cohesió i de cultura.
#scrabbleencatalà #scrabblecat #scrabble #escrable#DAUBarcelona2018 #mattel
www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *