11è OBERT de SCRABBLE del Prat 2015

11è OBERT de SCRABBLE del Prat 2015

El 11è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat tindrà lloc el diumenge 20 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, c/Dolores Ibárruri 45, el Prat de Llobregat, organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Catamots, els Serveis Informàtics Delos, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i Mattel.

Enguany tornem a jugar a l’Scrabble i alhora a gaudir d’una setmana històrica, abans de les eleccions.

No us perdeu els premis de l’ 11è Obert del Prat 2015 i la resta de sorpreses!

El Club de Scrabble del Prat de Llobregat obre la nova temporada de campionats oficials de la FISC, 2015-2016, convidant tots els afeccionats a l’Scrabble a una nova edició del clàssic Obert del Prat, on regnaran, al llarg d’una jornada inoblidable, la competició, la companyonia, la diversió i l’amistat.

El sistema de competició és el suís, en enfrontaments d’un contra un, amb un total de 6 rondes, i estarà regit pel reglament i el diccionari oficials de la FISC.

La inscripció es un donatiu de 8€ i es formalitza preferiblement a través d’un missatge a l’adreça de correu electrònic d’avall, o bé el mateix dia del campionat.

scrabbleprat@hotmail.com

HORARI

09:45-10:00: Rebuda dels participants i inscripcions
10:15-14:00: Tres primeres rondes de partides de d’un contra un.
14:00: Dinar
16:00-19:45: Tres darreres rondes.
20:00: Lliurament de premis i cloenda del Campionat

A la sala hi haurà, com sempre, una taula amb delícies per a esmorzar i berenar, igual que alguna sorpresa per l’ocasió.

El dinar serà de lliure elecció.. Alternativament, hom pot triar entre pizzes i entrepans originals al restaurant Àfrica. A prop hi ha també un restaurant asiàtic on, a partir de 12€, es poden triar menús suculents. Per als gurmets, el Restaurant del Llac ofereix substàncies alimentàries sofisticadament guisades a partir de 25€. i sempre un entrepà i una beguda a diferents llocs.
#scrabbleprat #scrabbleencatalà #scrabblecat

Copia de PRAT XIe OBERT CARTELL _o

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *